Pardans

Kom og lær quickstep, engelsk vals, cha-cha og jive - hvis der er stemning for det vil vi også snuse til tango og rumba på begynderniveau.

Vi lægger meget vægt på, at vi skal have det sjovt, imens vi lærer noget. Vi varmer altid op med et par fællesdanse, som er folkedansinspirerede, så vi får danset med alle og kommer til at grine lidt. Derefter danser parrene med deres egen partner.

Vi har begge danset som børn og tog det op for sjov igen i Klim Gymnastikforening for ca. 15 år siden. Vi dansede et par år og blev så instruktører. Vi deltog i DGI instruktør kursusforløb og opfølgende kurser 1-2 gange om året indtil 2013. Vi underviste i gymnastikforeningen indtil 2013, hvor vi flyttede til Silkeborg. Vi har lige været på instruktørkursus i sep. 2018 ved DGI, fordi vi savnede at danse. Vi glæder os til at kunne sprede danseglæden i Hylke.

Undervisere: Lise og Thorbjørn Glindvad Nørgård fra Silkeborg.

Danseundervisningen vil strække over 6 gange i foråret - torsdage - lige uger (uge 2, 4, 6, 8,10 og 12). Der bydes op til den første dans torsdag d. 9. januar.

Træningen foregår i gymnastiksalen på Hylke Skole & Multihus kl. 19.00 - 20.30.

Pris 300,- for alle 6 gange (par) - MobilPay til 22651 (Hylke gymnastik)


Antal pladser_10 par

Antal pladser tilbage_8 par